A fost reținut un individ la Mytilini pentru tratamentul inuman aplicat unui pui de pisică: l-a înmuiat în alcool și l-a abandonat într-un coș de gunoi.

O altă situație de cruzime față de animale a condus la o arestare în zonă. Un individ a fost reținut ieri la Mitilini, întrucât a încercat să scape de un pui de pisică, după ce l-a expus în prealabil la alcool și l-a închis într-o pungă de plastic.

Forțele de poliție au intervenit rapid și au procedat la reținerea bărbatului, care acum se confruntă cu acuzații de abuz asupra unui animal. Dosarul său a fost înregistrat și a fost emisă o amendă administrativă în conformitate cu legea.

Investigațiile preliminare sunt gestionate de Departamentul de Poliție din Mitilene, conform declarației emise de EL.AS (Forțele de Poliție Elenice).

Conform comunicatului EL.AS, “Un individ a fost reținut ieri (14-08-2023) în zona Mytilini, ca urmare a intervenției rapide a polițiștilor din Departamentul de Poliție Mytilini, sub acuzația de abuz asupra animalelor.

Potrivit raportului poliției, persoana reținută a stropit un pui de pisică cu substanță inflamabilă (alcool) și intenționa să-l arunce într-un coș de gunoi.”

Share the news with your friends