Primul atac ucrainean asupra teritoriului rus… și un videoclip care documentează momentul

Primul atac ucrainean

Guvernatorul provinciei ruse Belgorod, Vyacheslav Gladkov, a anunțat vineri că un depozit de combustibil din Belgorod a fost atacat de elicoptere militare ucrainene, într-un atac care este primul de acest fel pentru forțele guvernamentale de la Kiev pe teritoriul Rusiei.

Gladkov a spus că două elicoptere ucrainene au bombardat un depozit de combustibil din orașul rus Belgorod, după ce au trecut granița la o altitudine joasă.

Guvernatorul regiunii a adăugat că bombardamentul a dus la un incendiu care a rănit doi muncitori, în timp ce locuitorii unor zone din orașul de lângă granița cu Ucraina au fost evacuați.

Acest lucru vine la două zile după ce exploziile de la un depozit de arme au zguduit zona, despre care Gladkov a spus că ar fi fost cauzată de un alt incendiu, adăugând că autoritățile locale așteaptă confirmarea Ministerului Apărării.

Și un videoclip care circulă a arătat bombardarea unui depozit de petrol din orașul rus Belgorod, lângă granița cu Ucraina, de către elicoptere militare ucrainene.

Cu un nou autotest elevii mâine la școală – De când vor face unul pe săptămână