Kremlinul anunță locația lui Putin după rebeliunea lui Wagner

Un purtător de cuvânt al Kremlinului a confirmat sâmbătă că președintele Vladimir Putin încă lucrează în biroul său din capitala Rusiei, în ciuda asigurării armate purtate de Grupul Wagner.
Purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov a declarat că „ președintele lucrează la Kremlin.” This declarație a fost citată de RIA Novosti ca răspuns la zvonurile care circulă pe rețelele de socializare care indică faptul că Putin a părăsit Moscova din cauza insurecției.

Președintele rus a descris evoluțiile rapide care au loc în Rusia și „rebeliunea armată” desfășurată de fondatorul Forțelor Militare Speciale Wagner drept o „înjunghiere în spate”. Sâmbătă, Putin a ținut un discurs adresat națiunii, în care a subliniat că „o rebeliune armată dusă de forțele lui Wagner trebuie tratată ca o crimă” și a indicat că această rebeliune va primi un răspuns cu forță și hotărâre.
Putin a mai anunțat că serviciile de securitate au declarat starea de antiterorism și vor fi luate măsuri stricte pentru restabilirea ordinii la Rostov.