Pentru prima dată în Grecia, o prezentare de modă în închisoarea Korydalos pentru femei – fotografii

Pentru prima dată în Grecia

Pentru prima dată în Grecia am văzut imagini pe care nu ne-am imaginat că se vor desfășura până acum câțiva ani, de ieri a avut loc o prezentare de modă în închisorile pentru femei cu modele de la înșiși prizonierii!

Evenimentul a fost intitulat „Feminitatea nu face închisoare”, după o inițiativă a designerului de modă și absolvent de drept din Georgia, Chioni, și în colaborare cu directorul Penitenciarului pentru femei din Korydallos , Triantaviles Konstantopoulou, care a îndrăznit să spargă vechile stereotipuri!.

DSC 6367
În contextul deschiderii efectuate de ministerul nostru – deschiderea închisorii către societate”, spune ea „Espresso” și continuă: „Este un canal de comunicare între deținute și societate în ansamblu. Avem aproximativ 170 de femei, dar 20 dintre fetele noastre au fost alese prin tragere la sorți pentru a fi modele pentru creatorii de modă premiați.

DSC 6342 la scară

Astăzi este ziua lor. Mă simt atât de emoționat, pentru că le văd zâmbetul, așteptarea, toată neliniștea că totul merge bine – ei sunt vedetele de astăzi. Sper că astfel de acțiuni vor avea loc mereu. Susținem acțiuni, angajarea femeilor în diverse activități care să conducă la reintegrarea corespunzătoare a acestora.
Înainte să se aprindă luminile scenei, Giorgos Kotolias ne-a vorbit în interiorul închisorilor despre rolul său în cadrul evenimentului: „Mi s-a cerut să dau sfaturi despre spectacol – cum merg corect fetele.

În mintea mea, scopul era să le dau prizonierilor speranță, bucurie și optimism! Este pentru prima dată în mulți ani ai carierei mele când fac ceva asemănător. Invitații emisiunii au fost modelul, fostul prieten și colaborator Jenny Economo, precum și Miss World Tourism 2021 din România.”

Turism Social 2022: Iată rezultatele provizorii cu TIN și AMKA