Video șocant: tată și fiu au bătut fără milă o femeie în vârstă în mijlocul străzii pentru un lanț

o femeie în vârstă în mijlocul străzii pentru un lanț

Un tânăr de 20 de ani s-a apropiat de bătrâna din Ilion și cu o violență incredibilă i-a tras lanțul de aur de la gât și a aruncat-o la pământ.
Un incident înfiorător s-a petrecut în Ilion, când un tată și un fiu au jefuit o femeie în vârstă, în timp ce acesta din urmă a lovit-o cu pumnul pentru a-i apuca lanțul.

Într-un document video, un tânăr de 20 de ani poate fi văzut apropiindu-se de femeie în vârstă și cu o ferocitate incredibilă smulgându-i lanțul de aur de la gât , în timp ce nu a ezitat să o arunce la pământ.
Tânărul a dispărut apoi de la fața locului, în timp ce locuitorii cartierului, care văzuseră șocați incidentul de la balcoane, au început să strige la el.

Potrivit informațiilor, tânărul de 20 de ani și tatăl său sunt deja în mâinile autorităților.
O bandă care jefuiau femei în vârstă în diferite zone din vestul Atticii a fost desființată
Subdirectoratul de Securitate Western Attica a desființat o bandă care comitea în mod sistematic jafuri în principal împotriva femeilor în vârstă din diferite zone din Vestul Aticii.

Două persoane, în vârstă de 19 și 47 de ani, au fost arestate ieri în Agioi Anargyros , după percheziții intensive ale poliției, pentru constituirea unei bande care a comis tâlhări consecutive.

Potrivit ELAS, în contextul cercetării cazurilor de tâlhărie, în principal împotriva femeilor în vârstă care se plimbau pe jos în zonele din Attica de Vest, după încrucișarea datelor și probelor de informații, inculpații au fost identificați, încetându-și activitatea infracțională.

În ceea ce privește modul de acțiune, inculpații se deplasau în mașina lor „de afaceri” șiîși căutau potențialele victime , concentrându-se în principal asupra bătrânelor, în timp ce mergeau fie la piețele publice, fie la Sfintele Temple.

După ce și-au localizat victimele și au apreciat că condițiile sunt potrivite (absența martorilor, străzile din cartier) și-au jefuit victimele, scoțându-le fizic lanțurile de aur cu o cruce pe care le purtau la gât.

Acțiunea lor, după cum sa subliniat, a fost metodică și a avut roluri distincte. Concret, tânărul de 19 ani avea rolul făptuitorului „operațional” care ar apuca cu violență lanțurile purtate la gâtul victimelor, în timp ce bărbatului de 47 de ani i-a fost însărcinat rolul șoferului vehiculului în intrebare, supervizorul domeniului de actiune, astfel incat acesta sa fie gata sa intervina si sa le asigure fuga.

Pe lângă organizarea lor pentru realizarea în comun a tâlhăriilor menționate, inculpații erau legați și printr-o relație de familie. Din cercetarea prealabilă de până acum au fost soluționate 8 cazuri de tâlhărie.

Cei arestați au fost duși la Procurorul Penal din Atena, în timp ce ancheta pentru spălarea altor fapte penale continuă.

Pireul îi întâmpină pe Agia Zoni din Panagia