O mare cantitate de droguri a fost confiscată în inima capitalei, Atena

Rezumatul știrilor

Într-o operațiune de securitate din centrul Atenei, poliția a confiscat o mare cantitate de cocaină și heroină și a arestat un bărbat nigerian în posesia drogurilor. De asemenea, 21 de persoane au fost arestate pentru că nu dețin acte legale, iar un minor neînsoțit a fost descoperit și dus la o unitate de cazare.

Detalii despre știri

Atena, Grecia – Zona centrală a Atenei a asistat la o operațiune de securitate bruscă care a avut ca rezultat confiscarea unei cantități mari de droguri și arestarea unui bărbat nigerian în vârstă de 52 de ani. Operațiunea desfășurată de Direcția pentru Străini din Attica și Subdirecția Patrule de Infanterie a avut rezultate neașteptate, polițiștii au găsit în posesia bărbatului 51 de grame de cocaină, dar ulterior a reieșit că cantitatea mai mare era ascunsă în locuința acestuia.

După cum se arată în videoclipul publicat de poliția greacă,…
– 25 de pachete care conțin 1 kg și 694,1 grame de cocaină.
– 43 de pachete care conțin 920 de grame de heroină.
– O sumă de 12.185 euro numerar.
– 3 telefoane mobile.
– Cantar electronic precis.
– 270 de grame dintr-o substanță necunoscută.

Bărbatului de 52 de ani a fost întocmit dosar pentru încălcarea legislației privind substanțele care creează dependență. Cazul a fost trimis Procuraturii pentru Narcotice pentru continuarea cercetărilor. Este de remarcat faptul că găsirea pe străzi a unei cantități de până la două kilograme de cocaină este rară și constituie un eveniment marcant în lupta împotriva drogurilor.

O mare cantitate de droguri a fost confiscată în inima capitalei, Atena

O mare cantitate de droguri a fost confiscată în inima capitalei, Atena

O mare cantitate de droguri a fost confiscată în inima capitalei, Atena


În cadrul aceleiași operațiuni, 718 persoane au fost examinate în regiunea Kepsili, unde au fost aduse 182 de persoane pentru verificarea statutului lor juridic, iar 21 de persoane au fost arestate pentru efectuarea procedurilor de întoarcere în țara lor pentru că nu dețineau actele legale. sa ramana in tara, in timp ce restul au fost eliberati dupa verificare.

Printre deținuți s-a numărat și un străin în vârstă de 24 de ani, care dorea să execute o pedeapsă de 9 ani de închisoare și o amendă sub acuzația de contrabandă de droguri. De asemenea, poliția a găsit un băiat care mergea singur în centrul orașului și a fost dus la o secție de poliție pentru a-l înregistra și a-l identifica înainte de a-l îndruma către o unitate de ospitalitate adecvată, în cooperare cu autoritățile competente.