Incendiu mare la Nea Peramos: mesaj 112 pentru evacuare in Megara – Drumul national este deschis

Incendiu mare la Nea Peramos

Un incendiu a izbucnit în zona Loutropyrgos din Nea Peramo, Attica, la aproximativ 10 kilometri de drumul cu taxă Elefsina.

Un incendiu a izbucnit în vegetația joasă în zona Loutropyrgos din Nea Peramo , Attica . Flăcările ard la o distanță de aproximativ 10 kilometri de drumul cu taxă Elefsina. Din cauza incendiului, traficul pe Noua Autostradă Națională s-a desfășurat pe benzile din stânga și din mijloc. Ulterior , traficul auto a fost restabilit pe drumul provincial Megaron-Perachora .

Foc

La aproximativ 13.00, polițiștii au ridicat oprirea circulației pe noua autostradă Atena-Corint, pe direcția Corint, de la înălțimea taxei Elefsina.

O aeronavă de stingere a incendiilor a efectuat o aterizare de urgență
Între timp, o aeronavă ușoară de stingere a incendiilor cu două locuri (AirTractor) , care lucra la incendiul din Nea Peramos, a fost nevoită să aterizeze la Salamina, probabil din cauza unei defecțiuni mecanice .

Foc

Este o aeronavă mică cu două locuri care este închiriată de Pompieri. Inițial a fost spălat pe țărm în zona mării la nord-est de Salamina și acum este acolo semi-scufundat. La bordul aeronavei se aflau două persoane care au coborât din ea și au fost preluate de o ambarcațiune privată la Palatul Regal din Salamina și apoi o ambarcațiune portuară a mers să le ridice.
Este de remarcat faptul că în zona incendiului din Nea Peramos există forțe puternice de pompieri, în timp ce vehiculele aeriene operează din aer .
La fața locului sunt 55 de pompieri cu 3 grupe de secții de infanterie, 15 autovehicule, 3 E/P, dintre care 1 E/P pentru coordonare aeriană și 2 A/F. Abonament de la corpurile de apă OTA

În plus, 21 de autovehicule și 43 de polițiști au fost puși la dispoziție de către diverse servicii GADA pentru a face față incendiului, care susțin activitatea pompierilor și efectuează evacuări preventive- mutări de cetățeni și reguli de circulație.

Potrivit pompierilor. nicio casă nu este în pericol de incendiu.

Fotografii de la renovarea Pieței Syntagma de Jos