O schimbare bruscă a vremii sâmbătă cu o scădere a temperaturilor

Rezumatul stirilor

Vremea va fi în general senină mâine, sâmbătă, și doar în orele de prânz și după-amiază în regiunile continentale centrale și nordice se vor forma nori cu posibilitatea de ploi locale în zonele muntoase din nord la 5, iar în regiunea Mării Ionice 6 Beaufort și În est, de la 5 la 7, iar în regiunea Mării Egee, 8 Beaufort Temperaturile vor ajunge la 36 de grade în nord, de la 35 la 37 în vest, de la 33. la 36 de grade în restul continentului, și de la 29 la 32 în insula de est și în locurile din sud de la 34 la 35 de grade Celsius.

Detalii stiri:

Vremea din Attica este în general senină, cu vânturi de nord de la 6 la 7 și vânturi locale de est de la 8 Beauforts, în timp ce temperatura variază de la 24 la 34 de grade Celsius, iar în est și nord maxima va fi cu 2 până la 3 grade mai scăzută.
În ceea ce privește vremea în Salonic, este în general senin, iar abia în orele de prânz în zonele continentale se formează nori cu posibilitatea ca ploi locale să cadă pe munții din jur, unde vânturile bat spre nord-vest de la 4 la 5 și la amiază spre sud-est. de la 3 la 4 Beaufort, în timp ce temperatura este de la 20 la 34 de grade Celsius.