Fulgerul ucide o fată de 13 ani pe plaja din Halkidiki

Rezumatul stirilor

O fată de 13 ani a fost ucisă de un fulger care a lovit-o în timp ce se afla pe plaja Posidi din regiunea Halkidiki vinerea trecută. În urma incidentului, mama ei a suferit răni ușoare.

Detalii stiri:

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30 când fata se plimba cu mama ei pe plajă. Deși ambulanța a sosit rapid și a transferat-o pe fetiță la Centrul de Sănătate Cassandra, toate încercările de a o resuscita au eșuat, aceasta a murit imediat la sosire.

Potrivit rapoartelor oficiale ale canalului ERT, familia a mers la plajă pentru a se bucura de înot și, deși vremea era frumoasă în majoritatea zonelor Greciei, regiunea Halkidiki a fost martoră a ploilor abundente în acea zi.

Departamentul de Poliție Cassandra efectuează o anchetă preliminară asupra incidentului. Tatăl fetei a declarat presei că momentele fericite pe care le-a trăit familia s-au transformat într-un coșmar când fulgerul i-a lovit fiica și soția. El a explicat că au ieșit din mare când au văzut că a venit furtuna, dar fulgerul i-a lovit la scurt timp după ce au ajuns pe plajă, soldând cu moartea imediată a fiicei sale și a soției sale fiind rănite ușor.

Tatăl a indicat că au petrecut doar zece minute pe plajă când s-a produs accidentul. În ciuda rănii ușoare, mama fetei este încă în stare de șoc grav.