Flăcări Devoratoare în Preveza: Mesaj Urgent de la 112 – Imagini și Video Din Mijlocul Acțiunii

Rezumatul stirilor

Un incendiu devastator a izbucnit în zona podului Kalogirou din Philippiada declanșând o mobilizare masivă a forțelor de intervenție terestre și aeriene.

Detalii stiri:

Potrivit unui anunț al Pompierilor 56 de pompieri au fost deja desfășurați pentru a lupta cu flăcările necruțătoare. Pe teren acționează 21 de vehicule specializate în timp ce cerul este brăzdat de 5 avioane și 2 elicoptere toate implicate în efortul concertat de a controla incendiul.

Protecția Civilă a emis un mesaj prin serviciul 112 avertizând locuitorii din zonă să fie în alertă maximă și să urmeze cu strictețe instrucțiunile autorităților. Aceștia sunt sfătuiți să fie pregătiți pentru orice eventualitate având în vedere viteza cu care se răspândesc flăcările.

Incendiu mare lângă Preveza, mesaj de avertizare de la 112 [imagini - video]

Am prezis foc

am prezis

Imagini și videoclipuri dramatice din mijlocul acțiunii au început deja să circule oferind o privire de ansamblu asupra luptei eroice împotriva incendiului.

Autoritățile continuă să monitorizeze situația îndeaproape și să ofere actualizări în timp real. Rămâneți alături pentru a fi la curent cu evoluția acestui incident major.