O neamțoaică a murit în Kyparisia din cauza unui val puternic: autoritățile declanșează anchete pentru siguranța debarcaderului

O femeie germană în vârstă de 66 de ani a murit duminică în portul Kyparissia, vestul Peloponezului, după ce a fost luată de un val puternic în timp ce mergea cu soțul ei pe debarcader.

Femeia și soțul ei se plimbau pe lângă plajă, când un val violent i-a atacat brusc și a dus-o pe femeie în larg. În ciuda încercărilor de salvare și a eforturilor extraordinare de a o căuta, cadavrul ei a fost găsit la aproximativ 500 de metri de locul accidentului.

Zona a continuat să fie martoră la vânturi puternice și valuri puternice de-a lungul acelei zile, ceea ce a dus la acest accident tragic care a lăsat o stare de șoc și tristețe atât în ​​rândul localnicilor, cât și al vizitatorilor.

Autoritatea portuară Kyparissia declanșează anchete pentru a stabili cauzele accidentului și a evalua împrejurările care au dus la decesul femeii germane. Acest incident subliniază importanța respectării măsurilor de siguranță și precauție în perioadele de vreme furtunoasă, în special atunci când se apropie de coastă și porturi.