Grecia Vânturile puternice forțează porturile Pireu și Rafina să interzică navigarea duminică, 7 ianuarie

Grecia – Autoritățile locale din porturile Pireu și Rafina au anunțat anularea călătoriilor cu navigație programate duminică, 7 ianuarie, din cauza vântului puternic care sufla în regiune. Porturile Kefalonia și Kylini au intrat într-o interdicție de navigație de sâmbătă trecută din cauza estimărilor meteorologice, deoarece această condiție este încă în vigoare.

Într-un context similar, linia de feriboturi între Corfu și Igoumenitsa și Lefkimi și Igoumenitsa rămâne închisă, obligând pasagerii care doresc să călătorească să contacteze autoritățile portuare locale pentru a asigura continuitatea acestei interdicții și pentru a cunoaște eventualele evoluții.

Aceste măsuri preventive sunt considerate necesare pentru a asigura siguranța navigației și a călătorilor în lumina condițiilor meteorologice dificile la care se confruntă în prezent regiunea. De asemenea, autoritățile încurajează toată lumea să urmeze actualizările privind condițiile meteo și măsurile de precauție luate de autoritățile locale din porturile relevante.

Este de așteptat ca condițiile normale să fie restabilite în porturile Pireu, Rafina și altele, de îndată ce condițiile meteorologice se vor îmbunătăți și vor permite navigarea în siguranță și călătoria pe mare.