Modificări importante la orele de liniște noi reguli încep astăzi

Iarna este aici și odată cu ea vine și schimbările la orele obișnuite de liniște, cu noi reguli care intră în vigoare din prima zi a lunii octombrie.

În intervalul orar de la 15:30 la 17:30 și de la 22:00 la 07:30, cetățenii trebuie să respecte reguli stricte de calm public.

Aceste reguli includ următoarele:

Ce este interzis în timpul orelor comune de liniște:

Efectuarea oricărei lucrări sau activitate care provoacă zgomot, cu excepția cazurilor excepționale de urgență și cu acordul șefului poliției.
Cântați tare la orice instrument muzical sau la televizor, țipete, dansuri puternice și orice alt eveniment zgomotos din reședință sau orice loc public.
Cântarea, cântatul și operarea dispozitivelor audio în locuri publice și în vehiculele de transport public.
Jocuri zgomotoase în cafenele, piste de bowling și alte centre publice, precum și strigăte și discuții puternice.
Discuții și argumente zgomotoase la stațiile auto și încărcarea/descărcarea mărfurilor într-un mod care provoacă zgomot.
Este interzisă folosirea sirenelor sau a altor dispozitive de alarmă fără situație de urgență sau pentru testarea funcționării acestora.

Amintiți-vă că respectarea noilor ore de liniște contribuie la îmbunătățirea calității vieții în zonele rezidențiale și la menținerea siguranței publice. Să colaborăm cu toții pentru a respecta aceste noi reguli pentru a ne menține comunitatea în siguranță.

 

Share the news with your friends