Un șofer de 92 de ani provoacă un accident grav în Aliveri rănind șase persoane inclusiv un copil de 3 ani

Un accident de trafic șocant a avut loc în Aliveri, Evia, în care un bărbat în vârstă de 92 de ani a provocat panică, intrând cu mașina într-o piață publică. Incidentul a afectat atât tarabele cât și cetățenii, lăsând în urmă șase persoane rănite, inclusiv un copil în vârstă de doar 3 ani.

Evenimentul a avut loc în piața publică “Gis madiam” din Aliveri, când șoferul în vârstă de 92 de ani, pentru motive necunoscute, a intrat pe strada Papanikolaou cu o viteză înspăimântătoare, distrugând totul în calea sa.

Martorii oculari au relatat cum mașina a distrus tarabele și produsele de la ghișee, iar norocul a făcut ca șase persoane să fie rănite ușor, inclusiv un copil de trei ani. Un producător prezent la fața locului a povestit: “Am folosit umbrele lungi de patru metri, dar mașina le-a luat și le-a aruncat în aer. Când a lovit ghișeul meu, am fost aruncat în spate, dar am scăpat fără răni grave.”

play-sharp-fill

Comercianții din piață au fost șocați de viteza cu care șoferul în vârstă de 92 de ani a trecut prin piață, dar au fost recunoscători că rănile au fost minore. Un comerciant a mărturisit: “Experiența a fost înfricoșătoare. Oamenii alergau, ghișeele erau distruse, iar oamenii erau aruncați în aer. A fost ca în filmele de la Hollywood. Ne-am mobilizat pentru a ajuta persoanele rănite și speram că nu vom găsi victime fatale.”

Mașina a parcurs aproximativ 100 de metri înainte de a se opri, distrugând bănci în calea sa. Viceprimarul Kymi-Aliveri Mediu, Nikos Mastrokostas, a comentat: “Șoferul bătrân a pornit mașina fără să se uite și a continuat fără control. Din fericire, accidentul nu a avut loc în timpul zilei când piața este aglomerată, altfel am fi avut victime.”

Un alt producător a adăugat: “După ce a lovit ghișeul meu, mașina s-a oprit brusc.”

Toate persoanele rănite, inclusiv șoferul în vârstă, au fost transportate cu ambulanța EKAB la centrul de sănătate din Aliveri, unde se află în afara pericolului.

Share the news with your friends