O operațiune majoră de securitate în zona Patisia din Atena are ca rezultat 40 de arestări

Poliția greacă a lansat o operațiune specială majoră în zona Patisia din Atena, care a dus la arestarea a 40 de persoane, ca parte a eforturilor sale de prevenire și combatere a criminalității.
Direcția Generală de Poliție din Attica a desfășurat luni după-amiaza, 3 iunie 2024, o operațiune specială de securitate majoră în cooperare cu mai multe direcții de poliție din zona Patisia din Atena, ca parte a eforturilor sale de prevenire și combatere a criminalității.
Poliția greacă (EL.AS.) a declarat că această operațiune a fost martoră la o largă participare a forțelor de poliție afiliate la mai multe servicii de securitate din Attica, inclusiv Direcția pentru străini, Sub-Directia de patrulare din Atena, Direcția de securitate din Attica, Direcția de trafic din Attica, Direcția de acțiune directă Attica și Direcția de operațiuni ale poliției din Attica.
Operațiunea s-a concentrat în zona mai extinsă a Patisiei, unde echipele de securitate au monitorizat străinii pentru a verifica deținerea actelor legale de reședință în țară, precum și pentru a depista traficanții de droguri. Operațiunea s-a soldat cu examinarea a 715 persoane, dintre care 189 au fost aduse pentru a-și verifica domiciliul în țară, în timp ce doi străini și un cetățean au fost transferați la secțiile de securitate din Batisia și Agios Panteleimon, unde au fost arestați sub acuzația de încălcare a legislației. legate de substanțele stupefiante.
În plus, 38 de străini suplimentari au fost arestați pentru că nu dețin documente legale pentru a rămâne în țară în pregătirea întoarcerii lor în țara lor. Restul au fost identificați și eliberați.
Operațiunea s-a soldat și cu arestarea a 33 de încălcări rutiere. Poliția a confirmat că măsurile de executare vor continua intens și fără încetare în viitor.