Incendiu imens în Chios, mobilizare cuprinzătoare a pompierilor

Un incendiu mare a izbucnit într-o zonă ierboasă din Chios, departamentul de pompieri abordând incendiul folosind mai multe echipe de pompieri și avioane de asistență aeriană. Incendiul nu a reprezentat o amenințare pentru așezarea din apropiere.
Un incendiu masiv a izbucnit în această dimineață într-o zonă cu iarbă din zona Viki Chios, potrivit declarațiilor pompierilor. Incendiul a izbucnit în jurul orei 11.20 și nu a constituit o amenințare pentru zonele învecinate.

Informațiile primite de la pompieri au indicat că incendiul este încă scăpat de sub control.
La fața locului lucrează 36 de pompieri, sprijiniți de două grupuri de unități de infanterie și 9 mașini de pompieri. În plus, trei avioane asistă din aer în încercarea de a controla incendiul. Pompierii voluntari și corpurile de apă locale participă și ei la eforturile de stingere a incendiilor pentru a oferi sprijinul necesar.

Chios - Incendiu imens în Chios, mobilizare cuprinzătoare a pompierilor


Pompierii continuă lucrările intense pentru a controla incendiul și a preveni răspândirea acestuia în zonele învecinate, în timp ce autoritățile în cauză urmăresc îndeaproape evoluția situației pentru a asigura siguranța locuitorilor și a proprietăților.