Incendiu în autobuzul KTEL din Markopoulos: Pasageri salvați în ultima clipă din flăcările care au cuprins vehiculul

Pasagerii au reușit să iasă în siguranță, iar din fericire nimeni nu a suferit răni. La fața locului au intervenit 12 pompieri cu 4 autoturisme pentru a stinge incendiul.

Viceprimarul Yiannis Aidiniotis a comentat incidentul pe Facebook, declarând: „Un incendiu a izbucnit într-un autobuz KTEL cu pasageri la bord. Este inacceptabil faptul că astfel de autobuze în condiții precare mai circulă. Ne bucurăm că s-a terminat totul bine.”

Un martor ocular al evenimentului, Konstantinos Oikonomou, a relatat pe rețeaua sa de socializare: „Cel mai slab autobuz al celei mai proaste companii KTEL din țară a fost cuprins de flăcări în Markopoulos. A fost aproape că am fost arși de vii, deoarece niciun stingător nu era disponibil.

Incendiul a fost stins în cele din urmă cu ajutorul cauciucurilor din casele din apropiere și a stingătoarelor din blocul de vis-a-vis. Norocul a fost că pasagerii au reușit să coboare din autobuz. Proprietarul acestor autobuze ignoră problemele evidente, având la activ nu mai puțin de 50 de plângeri. Pompierii au intervenit imediat, ca întotdeauna. Sperăm că transportul public va fi tratat cu mai multă seriozitate în viitor. Acest autobuz transporta STUDENȚI!!!”