Grecia.. Un bărbat acuzat că a declanșat un incendiu lângă Avlona a fost transferat la închisoare după ce a depus mărturie în fața unui judecător de instrucție.

Autoritățile de securitate au reușit să aresteze un bărbat în vârstă de 45 de ani sub acuzația de incendiu în zona Avlona, ​​la nord de Attica, pe versanții Muntelui Parnitha. El a fost transferat într-o celulă după o audiere în fața judecătorului de instrucție.

Potrivit informațiilor preliminare, suspectul neagă cu fermitate acuzațiile la adresa sa, subliniind că nu există probe video legate de acest incident. Acest incident vine în contextul creșterii preocupărilor cu privire la crimele de incendiere, care reprezintă o amenințare gravă pentru mediu și societate.

În lumina declarațiilor avocatului său, reiese că suspectul suferă de probleme psihologice care i-ar fi putut afecta comportamentul. Judecătorul de instrucție a emis o decizie de a efectua un examen psihologic amănunțit asupra acestuia, pentru a-i determina starea psihologică și a evalua impactul acesteia asupra comportamentului său.

Bărbatul a fost arestat pe 24 august, după ce a mobilizat eforturile de securitate pentru a controla incendiul izbucnit în acea zonă muntoasă pitorească.

Trebuie remarcat faptul că Muntele Parnitha este considerat unul dintre cele mai proeminente repere naturale din regiune, ceea ce face ca acest incident să crească tensiunile legate de astfel de infracțiuni și protecția mediului.

Share the news with your friends