Grecia… Avertizări meteo: Toamna aduce cu ea furtuni și ploi puternic

Se așteaptă ca țara să fie martoră a două tulburări meteorologice succesive începând de vineri și continuă până luni. Conform celei mai recente prognoze de la Observatorul Național din Atena și meteo.gr, condițiile meteorologice sunt de așteptat să fie după cum urmează:

Ploi abundente și furtuni locale, care pot fi însoțite în unele cazuri de grindină.

Influența vântului sudic și vestic va crește, iar viteza acestora poate ajunge la 7 Beaufort pe mări, provocând valuri relativ mari

Pentru prima zi de vreme severă de vineri, primele tulburări meteorologice vor aduce ploi și furtuni în regiunile ionice și regiunile continentale de vest și sud-vest de la prânz. Precipitațiile sunt de așteptat să se extindă în Macedonia și în alte regiuni la sfârșitul după-amiezii. Seara, impacturile vor include regiunile Thessalia, Stria și Peloponez, precum și sudul Cretei. Efectele vor fi, de asemenea, puternice în unele zone și pot fi însoțite de grindină.

Puteți vedea hărțile atașate pentru a vedea prognoza precipitațiilor în după-amiaza și prima seară de vineri, pe lângă zonele care ar putea asista la grindină. Punctele albe și negre indică zonele în care șansa de a cădea grindină mică este crescută, în timp ce triunghiurile roșii indică zonele în care ar putea cădea grindină mare. Asigurați-vă că urmați alertele meteo și luați măsurile de precauție necesare în această perioadă de vreme furtunoasă.

Grecia - Grecia.. Avertismente meteo Toamna aduce cu ea furtuni si ploi puternice

Grecia - Grecia.. Avertismente meteo Toamna aduce cu ea furtuni si ploi puternice

Share the news with your friends