Santorini: Reacții la mama profesoară care predă la EPAL cu un bebeluș de 20 de luni în brațe

Santorini: Reacții la mama profesoară care predă

Santorini: Reacții la mama profesoară care predă la EPAL cu un bebeluș de 20 de luni în brațe

Profesorul din Santorini predă la EPAL și are mereu copilul cu ea. Care este problema cu care se confruntă și care este reacția care dă amploare problemei…

Este profesoară în Santorini și mama unui copil mic, de doar 20 de luni. Nu și-a găsit loc într-o creșă și, din moment ce este singură pe insula Ciclade, nu a avut prea multe opțiuni. În fiecare zi merge la școală cu îngerașul și merge la clasă cu el în brațe. Pe măsură ce lunile trec și o soluție la problema cu care se confruntă nu este la vedere.

O mamă, profesoară la centrul de zi EPAL din Santorini, este nevoită să ia lecții cu copilul ei de 20 de luni în brațe, pentru că nu și-a găsit loc într-o creșă de zi de pe insulă. Plângerea este făcută de organizația de partid a KKE de pe insulă, care cere o soluție pentru toți copiii care au fost lăsați în afara grădinițelor de pe insulă.

„De aproape o lună este nevoită să-și ducă băiatul de 20 de luni la școală, în condițiile în care acesta provine dintr-o altă regiune a țării, prin urmare este singură pe insulă fără niciun ajutor și, în plus, nu este loc. la grădiniţa din Santorini.

Așa că pe tot parcursul școlii, în pauze, la gardă, la Asociația Profesorilor și chiar și atunci când predă o lecție copiilor de la EPAL, își are copilul în brațe și lângă ea”, punctează ea în ea. anunţ.

Syngrou Metro Fix: Atacul de croazieră asupra stației – Daune la utilaje și 3 completări