Grecia: 37 de incendii agricole au izbucnit în țară în 24 de ore

Rezumatul stirilor
Țara a fost martoră la izbucnirea a 37 de incendii agricole în ultimele 24 de ore, iar pompierii au reușit să facă față imediat celor mai multe dintre ele. În prezent se fac cercetări pentru a stabili cauzele incendiilor.

Detalii de știri
Pompierii au anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 37 de incendii agricole în toată țara. Administrația a raportat că 34 dintre aceste incendii au fost controlate în stadiile inițiale de către pompieri, în timp ce eforturile continuă pentru stingerea altor trei incendii.

Birourile locale de investigații și unitățile Direcției de Combatere a Infracțiunilor de Incendiare (D.A.E.E.) au început cercetările cauzelor declanșării acestor incendii. Cercetările urmăresc să stabilească dacă aceste incendii au fost cauzate din neglijență sau din intenție.

În acest context, Pompierii a lansat un apel către toți cetățenii să fie extrem de precauți. Administrația a făcut apel la cetățeni să urmeze cu atenție instrucțiunile autorităților competente pentru a le asigura siguranța în caz de incendiu.

Aceste incendii vin într-un moment în care țara este martoră la o creștere a temperaturilor, ceea ce crește riscul de incendii agricole. Autoritățile subliniază importanța conștientizării comunității și luării de măsuri preventive pentru a evita astfel de incidente.