Veria: Mașina a aterizat în bucătăria unei case.Vezi videoclipul

Veria: Mașina a aterizat în bucătăria unei case

Un accident de mașină șocant a avut loc luni (10/10) în orașul Veria, când o mașină a aterizat în curtea unei case și s-a izbit de peretele bucătăriei în timp ce două femei se aflau înăuntru.
Două femei din Veria au avut o zi sfântă , când o mașină a deviat din cursul său și a aterizat în curtea casei lor, lovind peretele bucătăriei lor, în timp ce erau înăuntru.

Potrivit ERT, drumul de la fața locului are o pantă abruptă, ceea ce face ca șoferul vehiculului să piardă controlul și mașina să-și urmeze cursul nebunesc.
Speriate, cele două femei s-au zguduit de pe scaune pentru a scăpa. Din camera alăturată au văzut mașina prăbușindu-le în casa lor.

Polițiștii au intervenit imediat, în timp ce o macara a ridicat vehiculul. Șoferul a fost rănit la cap și a fost transportat cu ambulanța EKAV la spital, starea sănătății nefiind îngrijorătoare. Totodată, în curtea casei s-au produs mai multe pagube materiale, autoturismul a spart balustradele de protecție, un baldachin și bucătăria exterioară a locuinței.

Poliția investighează cauza exactă a accidentului. Locuitorii solicită ca drumul adiacent să nu fie coborât pentru vehicule deoarece panta acestuia este mare și există riscul constant de accidente.

Șoc în Agios Panteleimonas: nou incident de pedofilie – În mâinile poliției, un bărbat de 63 de ani care a abuzat de frați de 7 și 8 ani