Șoc în Agios Panteleimonas: nou incident de pedofilie – În mâinile poliției, un bărbat de 63 de ani care a abuzat de frați de 7 și 8 ani

Șoc în Agios Panteleimonas: nou incident

Inculpatul a mai fost arestat în trecut pentru infracțiuni contra libertății sexuale.

Doi frați minori din Albania au trăit zile întregi coșmarul absolut al abuzului sexual din partea unui bărbat de 63 de ani. Bărbatul care fusese arestat de polițiștii din Echipa DI.AS. duminică seara, pe 8 octombrie , i-a abordat pe cei doi băieți de 7 și 8 ani care se jucau în Piața Agios Panteleimon și, cu promisiunea unei recompense bănești, i-a dus acasă la el unde a făcut acte sexuale.

Potrivit ultimelor informații, un tânăr de 15 ani din România este și el o victimă a bărbatului fără scrupule .

Mama copiilor, care a observat ce s-a întâmplat, a raportat incidentul la Subdirecția pentru Protecția Minorului iar bărbatul a fost găsit câteva ore mai târziu pe strada Acharnon și arestat. După cum s-a stabilit, bărbatul de 63 de ani a întreprins în mod repetat acte sexuale cu cei doi băieți în ultimele zece zile. De fapt, era o veche cunoștință a autorităților, deoarece fusese arestat în trecut pentru infracțiuni similare. El a fost eliberat din închisorile Grevena pe 4 februarie 2020, după ce a executat pedeapsa pentru viol în serie, seducere a unui minor sub 10 ani, seducție a minorului peste 10 și sub 13 ani, purtare de armă și tâlhărie.Față de bărbatul de 63 de ani, care a fost adus la Parchet, a fost întocmit dosar dosar , pentru acte sexuale cu minori sau în fața acestora și act sexual cu minor remunerat, consecutiv și consecutiv .

Siguranța rutieră: greșelile pietonilor pe drum – Cât de periculos este telefonul mobil (Video)