Care sunt orele de vârf pentru a reduce consumul de energie electrică în Grecia de la 1 decembrie

reduce consumul de energie electrică în Grecia

De la 1 decembrie, Grecia va trebui să pună în aplicare deciziile ședinței miniștrilor energiei care va avea loc vineri, 30 septembrie, care prevăd, printre altele, un obiectiv obligatoriu de reducere cu 5% a consumului de energie electrică în orele de vârf, dar și o reducere voluntară de 10% din consumul total.

De menționat că în ședința de guvern privind măsurile naționale de economisire desfășurată săptămâna trecută cu participarea Ministerului Mediului, Energiei, Rețelei de Distribuție a Energiei Electrice și a autorității de reglementare, s-a discutat despre orele de vârf în care Grecia ar trebui să se concentreze pentru a reduce consum.

Potrivit informațiilor, orele la care sosesc sunt de la 09:00 la 10:00 dimineața și de la 18:00 la 22:00 seara.

În total, Grecia ar trebui să caute modalități de a reduce consumul de energie electrică cu 5 ore pe zi, dacă această oră este stabilită oficial.

Cu toate acestea, nu se știe încă cum va reduce Grecia consumul de energie electrică. Cu pene de curent? Stinge luminile stradale?

Acolo unde în ședința miniștrilor Energiei ai Uniunii Europene s-a decis ca fiecare țară să fie liberă să aleagă măsurile adecvate prin care vor fi atinse cele două obiective, de la începutul lunii decembrie 2022 până la 31 martie 2023.

Salonic: Ea s-a prefăcut că este o ajutoare menajeră și a jefuit case – Peste 200.000 de euro prada