Facilitatea de decontare a datoriilor PPC – Alăturați-vă programului de decontare în 6 rate

Facilitatea de decontare a datoriilor PPC

Noul program anunțat de PPC astăzi oferă un stimulent pentru stingerea datoriilor prin „reducerea” datoriei la sfârșitul decontării.

Astăzi, PPC a anunțat un nou program care stimulează consumatorii să-și achite datoria prin „reduceri” de datorie, ca parte a furnizării de facilități clienților care se luptă să facă față plății facturilor în timpul crizei energetice globale.

Până pe 10 noiembrie, clienților companiei cu conturi delincvente li se oferă posibilitatea de a se alătura noului program de decontare în 6 rate, și primesc un bonus la returnarea avansului în momentul achitării decontării. Programul este destinat tuturor clienților PPC cu datorii de la 500 euro până la 3000 euro iar avansul depinde de valoarea datoriei.

Pentru suma datoriei reglementate de la 500 euro – 1000 euro, plata avansului si rambursarea corespunzatoare este de 50 euro.
Pentru suma ajustabilă a datoriei de la 1001 EUR la 2000 EUR, plata în avans și rambursarea corespunzătoare este de 100 EUR.
Pentru suma ajustabilă a datoriei din 2001 EUR – 3.000 EUR, plata în avans și rambursarea corespunzătoare este de 200 EUR.
Această formă de decontare se aplică clienților care își vor achita datoriile și vor plăti avansul până pe 10 noiembrie.

Programele actuale de reglementare ale Comitetului pentru Protecția Poporului rămân în vigoare
În același timp, programele de decontare PPC existente rămân în vigoare, precum și capacitatea de a plăti facturile cu un card de credit în până la 6 rate fără dobândă pentru 200 EUR sau mai mult.

Pentru mai multe informații despre facilitatea de plată a PPC, părțile interesate trebuie să contacteze centrul de apel la 800 – 900 – 1000.

Care sunt orele de vârf pentru a reduce consumul de energie electrică în Grecia de la 1 decembrie