Kremlinul..NATO își adună forțele în apropierea granițelor noastre de vest

Kremlinul..NATO își adună forțele

Astăzi, vineri, 11 martie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anunțat că NATO își grupează forțele în apropierea granițelor de vest ale Rusiei.

Astăzi, vineri, 11 martie, în cadrul unei ședințe a Consiliului Național de Securitate al președintelui rus Vladimir Putin, ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a anunțat planul Marelui Stat Major al Forțelor Armate de întărire a granițelor de vest ale Rusiei.

Potrivit ministrului rus al Apărării, Statul Major al Forțelor Armate a studiat măsurile occidentale de întărire a forțelor sale la granițele de vest ale Rusiei, iar noi trupe sosesc în fiecare zi, deși nu sunt expuse niciunei amenințări.

„Totuși, ni se pare, profitând de această situație, că vor să sature la maximum zona noastră de frontieră de cealaltă parte cu forțe și mijloace și, bineînțeles, să o întărească pentru o lungă perioadă de timp, se pare”, a spus Shoigu. .

„Pe baza acestui fapt, Statul Major lucrează la dezvoltarea și finalizarea unui plan de consolidare a granițelor noastre de vest, inclusiv a sistemelor moderne, și de a transfera acolo echipe de luptă pentru a proteja granițele noastre de vest”, a continuat ministrul rus al Apărării.