Și-au închis copiii în mașină și au mers după frigărui: trecătorii i-au găsit semiconștienți

copiii în mașină și au mers după frigărui

Părinții lor nu aveau rază de vedere de la magazinul în care mâncau până la locul unde și-au parcat mașina.
O poveste incredibilă s-a desfășurat ieri duminică (3/7) când în centrul orașului Serres un cuplu de bulgari , de 56 și 46 de ani , care venise să înoate pe plajele din apropiere și se întorceau în patria lor, și-a închis cei patru copii care dormeau. la vremea aceea, cu vârsta cuprinsă între doi și opt ani, în mașină pentru a merge să mănânce frigărui.

I-au scos pe jumătate inconștienți.
Trecătorii , văzând copiii în mașină, au bătut în geamuri, dar copiii nu au reacționat, așa că au sunat la poliție, ai căror bărbați s-au repezit și au spart geamul de pe ușa pasagerului, scoțând copiii aproape pe jumătate inconștienți, din cauza la caldura, avand grija de apa si pentru primul ajutor.

Când au sosit părinții lor, care nu aveau rază de vedere de la magazinul în care mâncau până la locul unde și-au parcat mașina, aceștia au spus că, din moment ce copiii dorm, cei doi s-au dus să mănânce repede și se vor întoarce pentru a-și continua călătoria.

Potrivit ert.gr, copiii au rămas cu geamurile închise în mașină aproximativ douăzeci de minute, în timp ce părinții lor au fost arestați pentru expunerea unui minor la pericol și la ora 4:30 dimineața cu ordin verbal al procurorului au fost eliberați . și s-au întors în țara lor.

STASY: Campanie de informare privind utilizarea obligatorie a măștilor în mass-media