Evenimentul Zilele Carierei la Atena: Oportunități de angajare și dezvoltare profesională în 2024

În perioada de 26-27 ianuarie 2024 Serviciul Public de Ocupare organizează cel de-al 24-lea eveniment “Zilele Carierei” la Atena. Locația aleasă este Centrul Expozițional Peristeri (106 Dodekanisou Peristeri 12134) iar evenimentul se desfășoară între orele și 18:00.

Peste 100 de companii vor participa oferind mai mult de 2.500 de locuri de muncă într-o varietate de domenii și pentru toate nivelurile de educație. Evenimentul se adresează celor în căutarea unui loc de muncă oferindu-le oportunitatea de a interacționa direct cu reprezentanții companiilor de a explora oportunități de dezvoltare a carierei și de a obține informații despre locurile de muncă disponibile și cererea actuală din partea întreprinderilor.

Participarea este gratuită iar cei interesați pot înregistra online la adresa: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-2024
Printre avantajele participării se numără:

Discuții directe cu directorii companiilor fără a necesita o programare prealabilă. Explorarea oportunităților de dezvoltare a carierei în diverse domenii. Informații detaliate despre locurile de muncă disponibile și specialitățile în cerere.


Întâlniri cu consilieri specializați în ocuparea forței de muncă și cu directori ai Unității de Servicii pentru Întreprinderi Mijlocii și Mari (MEMME). Companiile de recrutare vor avea oportunitatea să:

Interacționeze cu un număr mare de candidați pentru a-și ocupa posturile vacante. Realizeze interviuri și să colecteze CV-uri de la candidați. Demonstreze oportunitățile de dezvoltare a carierei pe care le oferă. Pe durata evenimentului DYPA va implementa acțiuni în cadrul Anului European al Competențelor cu participarea profesorilor și studenților din Școlile Profesionale de Ucenicie (EPAS). Cei prezenți vor putea afla informații relevante la un stand special.

Pentru mai multe informații despre acțiunile DYPA accesați www.dypa.gov.gr iar pentru informații despre MEMME vizitați https://www.dypa.gov.gr/memme.