Un autobuz turistic care transporta greci s-a ciocnit cu un camion în Bulgaria

Un accident rutier s-a produs la scurt timp după ora 12:00 în Bulgaria când un autobuz turistic a intrat în coliziune cu un camion și a ieșit de pe șosea. Printre răniți se numărau greci, în timp ce șoferul era un român de 36 de ani.

Potrivit informațiilor, numărul total de răniți din autobuz este de zece, opt greci și doi români, iar starea răniților este motiv de îngrijorare.
Opt greci care se aflau în autobuz au fost duși la Spitalul Universitar Kanev din Ruse și după un timp cei șapte au fost eliberați. Potrivit informațiilor, unul dintre pasageri a intervenit și a fost dus la spital pentru investigații suplimentare. După cum s-a raportat, o femeie de 62 de ani, cu un traumatism la cap, va fi supusă unei intervenții chirurgicale, dar nu este în pericol.

Un autobuz turistic care transporta greci s-a ciocnit cu un camion în Bulgaria
 

Επικράτησε πανικός» – Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός Έλληνα που είδε το τροχαίο  ατύχημα του λεωφορείου στη Βουλγαρία - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Επικράτησε πανικός» - Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός Έλληνα που είδε το τροχαίο  ατύχημα του λεωφορείου στη Βουλγαρία - ertnews.gr

Restul de nouă au suferit răni și răni ușoare, iar doi dintre ei au refuzat tratamentul.
Potrivit unui comunicat emis de Ministerul grec al Afacerilor Externe, dintre cei opt greci care au fost răniți, o femeie grecească a fost dusă la spital. Cei șapte s-au urcat în alt autobuz în urma coliziunii, aranjat de Ambasada Greciei. Accidentul s-a produs pe drumul Borovo-Volovo din nordul Bulgariei, lângă granița cu România.