Vremea: Temperatură 18 grade și ninsori în Salonic

A început deja o invazie rece, cu ninsoare, vânturi furtunoase și o scădere vizibilă a temperaturilor în nordul Greciei.Zăpada cade în munți dar și la altitudini mai mici, iar autoritățile au fost puse în alertă pentru a face față eventualelor probleme pe măsură ce apar. . În schimb, partea de sud a țării nu este de așteptat să fie deosebit de afectată, cu excepția unei scăderi vizibile a temperaturilor.

După cum a raportat meteorologul Sakis Arnautoglu într-o postare pe contul personal de Facebook: „Temperatura la a scăzut cu 18 grade în mai puțin de 24 de ore!”

Duminică, o scădere semnificativă a temperaturilor și vânturi foarte puternice în Marea Egee vor fi caracteristicile meteo, potrivit meteorologului, dar va fi însorit și luni.De marți, temperaturile vor crește, iar joi și vineri. , temperaturile vor crește și mai mult.

Duminică, ninsorile din nord se vor opri în curând și va răsări soarele. În restul țării, norii au crescut odată cu precipitațiile, iar în estul Mării Egee erau așteptate furtuni locale puternice. Ninsorile vor avea loc în munți și semi-munti din Tesalia, continentul central, Peloponez, Evia și Creta.