Un incident de hărțuire într-un autobuz OASA și arestarea unui pakistanez după ce acesta a rezistat

Rezumatul stirilor
O fată de 17 ani a fost molestată de un bărbat pakistanez într-un autobuz OASA în Agioi Anargyro, Atena. Fata a cerut ajutor de la ceilalți pasageri și aceștia au sunat la poliție, care l-au arestat pe bărbat după rezistență.

Detalii de știri
Sâmbătă seara, o minoră de 17 ani a fost molestată la bordul unui autobuz OASA în zona Agioi Anargyro din Atena. Incidentul a început când un bărbat pakistanez în vârstă de 33 de ani a făcut gesturi obscene față de fată.

La sesizarea acestor acțiuni, fata a strigat după ajutor de la ceilalți pasageri, care au răspuns imediat și au sunat la poliție. Poliția a ajuns rapid la fața locului și a reușit să identifice bărbatul și să-l aresteze în ciuda rezistenței sale puternice.

Sursele au raportat că bărbatul a fost acuzat de „insultare demnității sexuale” și „violență împotriva angajaților”. Acest incident a stârnit îngrijorare larg răspândită în rândul călătorilor autobuzului și al membrilor comunității locale, subliniind necesitatea unei intervenții rapide în astfel de situații pentru a asigura siguranța publică.