Tragedie la un parc de distracții din Belgia: Șapte persoane au fost rănite

O tragedie neașteptată a avut loc duminică după-amiază (13/8) într-un parc de distracții din regiunea La Hestre din Belgia.

Într-un videoclip care a devenit viral, putem vedea cum o atracție de divertisment începe să riște de sub control, determinând evacuarea bruscă a pasagerilor săi.

Conform informațiilor furnizate de RTL Info, numărul răniților a ajuns la șapte, dintre care trei se află într-o stare critică. Printre victime se numără și o fetiță de 10 ani, care se află internată în stare stabilă.

În înregistrare, atracția emite fum și se mișcă cu o viteză mult mai mare decât cea obișnuită, ceea ce duce la evacuarea bruscă a pasagerilor săi.

Încă nu se cunosc motivele exacte ale accidentului. Așteptăm rezultatele anchetei efectuate de experți pentru a afla mai multe detalii.

Pe lângă fetița de 10 ani, o tânără este în stare gravă și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Cu toate acestea, primarul orașului Manaz, sub al cărui control administrativ se află zona în care se situează parcul de distracții, a anunțat că afacerea va continua să funcționeze în mod obișnuit, în timp ce o investigație se va desfășura pentru a elucida circumstanțele tragice în care s-a produs incidentul.

Share the news with your friends