Antonis Chrysoulakis: Înmormântarea jurnalistului va avea loc joi (17/08)

Familia, prietenii și colegii lui Antonis Chrysoulakis îi vor spune adio într-un moment emoționant care va avea loc mâine, joi (17/08), la ora 11, în locația Ritsona. Această tristă despărțire a fost anunțată de ESIEA, aducând oamenii împreună pentru a-și aminti de jurnalistul talentat.

În vârstă de 37 de ani, Antonis Chrysoulakis s-a stins din viață duminică trecută (13/08), în urma unui incendiu devastator care a afectat apartamentul său. Această tragedie a adus o pânză de doliu peste comunitatea jurnalistică, pierzând un individ remarcabil și dedicat.

ESIEA a adus un omagiu adoratului lor coleg în cuvinte pline de afecțiune: “A fost o persoană nobilă, modestă și dragă, lăsând în urmă amintiri prețioase pentru toți cei care l-au cunoscut.

Chiar dacă avea planuri profesionale și personale promițătoare pentru viitor, destinul a decis altfel, lăsând un gol imens în sufletul familiei sale.”

“Consiliul de Administrație al ESIEA este profund întristat să ia rămas bun de la noul nostru coleg, Antonis Chrysoulakis, care a plecat neașteptat din mijlocul nostru duminică, 13 august, în urma unui incendiu în locuința sa.”

Antonis Chrysoulakis s-a născut în Nikaia Attica în 1988 și și-a încheiat studiile la Academia Supremă Ecleziastică din Atena, urmând ulterior Programul de Studii Preoțești. Cu toate acestea, și-a dedicat viața jurnalismului, studiind la o școală privată.
A început ca jurnalist independent pe platforma „reader.gr” și în ziarul „PARASKINIO”, după care și-a conturat o carieră de succes ca redactor în domeniul poliției la „PARAPOLITIKA” și pe site-ul „parapolitika.gr”.

Această pierdere tragică a fost resimțită profund, iar familia, prietenii și colegii lui Antonis Chrysoulakis îi vor aduce un ultim omagiu mâine, joi, 17 august, la ora 11.00, în Ritsona.

Share the news with your friends