Vremea astăzi – Prognoza detaliată

Vremea astăzi

Ploaie sau furtuni în principal în vest și nord. Vânturi cu intensități care local în mări vor ajunge la 6 Beaufort. Temperaturi normale pentru sezon, conform prognozei meteo.gr

Mai concret, astăzi se va menține vremea instabilă în țară. Ploi sau furtuni sporadice vor avea loc în orele calde ale zilei, în principal în vestul Greciei și pe alocuri de pe restul continentului. Fenomenele din vestul și nordul Macedoniei Centrale vor fi din ce în ce mai intense. Seara vor avea loc ploi locale și în anumite părți ale Cicladelor și Cretei.

Temperatura va varia în Macedonia de Vest de la 3 la 22 de grade, în restul Greciei de Nord de la 7 la 26, în Epir de la 7 la 28 de grade, în Tesalia de la 8 la 27, în restul continentului de la 9 la 27 de grade. , în Insulele Ionice de la 11 la 25 și în părțile insulare din Marea Egee și în Creta de la 9 la 25 de grade Celsius.

Vânturile din Marea Egee vor sufla inițial din direcțiile nord-vest cu intensități de până la 5 Beaufort și local în mările sudice 6 Beaufort, în timp ce din după-amiază în centru și nord se vor întoarce spre nord-est cu aceleași intensități. În Ionian, vânturile vor sufla de la est la sud-est cu intensități de până la 5 beaufort și local în aer liber până la 6 beaufort.

În Attica ne așteptăm la câțiva înnorări, care după-amiaza vor crește cu posibilitatea unor ploi temporare slabe. Vântul va sufla variabil cu intensități de 2-4 Beaufort. Temperatura va fi cuprinsă între 15 și 25 de grade.

În Salonic ne așteptăm la câțiva înnorări, crescuți temporar la prânz și după-amiază. Vânturile vor sufla pacienți variabili și în orele calde ale zilei spre sud-est cu intensități de 2-4 Beaufort. Temperatura va fi cuprinsă între 12 și 23 de grade.

Băncile au crescut dobânzile la împrumuturi în martie, potrivit Băncii Greciei