Ultimul test rapid al celor nevaccinați pentru focalizare este astăzi

Ultimul test rapid al celor nevaccinați

Și astăzi vine oficial sfârșitul testelor rapide obligatorii ale celor nevaccinați pentru catering și retail.
Doar câteva 24 de ore pentru încheierea tuturor măsurilor înainte de vară. Astăzi cei nevaccinati vor face ultimul test rapid pentru catering și retail, deoarece de duminică dimineața aproape toate restricțiile lor care erau în vigoare de aproape nouă luni sunt înlăturate.. Controalele în baruri și cafenele au fost aproape inexistente de multe zile, în timp ce sâmbătă seara sunt de așteptat să fie și mai puține.

Deoarece majoritatea activităților necesită un rezultat al testului rapid rapid de 48 de ore pentru cei care nu au fost vaccinați, joi 28/4 este ultima zi în care vor merge la un control pentru a putea intra.

Cel puțin, acest lucru se aplică activităților din afara șantierului, deoarece lucrătorii nevaccinați vor continua să suporte costuri, dar o dată pe săptămână în loc de cei doi actuali.

Măsuri de ridicare în două etape
Demonstrarea certificatului de vaccinare este ridicată în perioada 1 mai – 31 august, însă această măsură va fi reevaluată de la 1 septembrie
De la 1 mai, autotestele în școli vor fi desființate, iar elevii vor reveni fără autotestări după vacanța de Paște.
De la 1 mai, un test rapid va fi obligatoriu pentru lucrătorii nevaccinati
Din 1 mai până pe 31 august, funcționarea sediului revine la 100%
De la 1 iunie, măștile sunt îndepărtate în interior. Vor exista excepții de la această problemă care vor fi anunțate ulterior
„Bombă” cu îndepărtarea măștii în interior
Ministrul Sănătăţii, Thanos Plevris, a făcut astăzi noi declaraţii pentru ridicarea măsurilor, stabilind noi date, în ciuda anunţurilor pe care le făcuse. Mai exact, vorbind cu SKAI, a lăsat o „fereastră deschisă” pentru neîndepărtarea măștii în interior:

„Masca nu poate fi scoasă în interior. Dincolo de asta, va depinde de tabloul epidemiologic la momentul respectiv. Consider că este o măsură ușoară de reținere, viața socială nu este perturbată”.

Indemnizatie de incalzire: Plata noua pentru beneficiari – Cand banii intra in conturi