Statele Unite.. O mamă ucide trei dintre cei șapte copii ai săi cu ajutorul fiului ei de 16 ani

Statele Unite

Publicul american a fost șocat de vestea recunoașterii unei mame că a ucis trei dintre cei șapte copii ai săi, cu ajutorul fiului ei de 16 ani, de Ziua Mamei.

Autoritățile din Los Angeles au arestat-o ​​pe Angela Flores, în vârstă de 38 de ani, care este acuzată de trei capete de acuzare de crimă, în care a ucis doi dintre fiii ei și fiica ei de 12 ani.

Poliția a dezvăluit crima după ce acuzata a informat poliția că a fost atacată cu o armă mortală la ora 7:40. Duminică, la el acasă de pe Bulevardul Victoriei.

În timpul percheziției și percheziționării locuinței sale au fost găsite cele trei victime, Natalie în vârstă de 12 ani, Nathan în vârstă de 8 ani și Kevin, despre care se crede că are 10 ani, potrivit CBS News.

Potrivit poliției din Los Angeles, Flores a recunoscut că și-a ucis cei trei copii cu ajutorul fiului ei de 16 ani.

Citând surse din poliție, fiul ei în vârstă de 16 ani a fost arestat și se află într-o închisoare pentru minori.Ceilalți trei copii locuiesc în afara țării cu tatăl lor și, prin urmare, sunt în siguranță.

Autoritățile nu au anunțat cum au murit copiii și nici posibilul mobil al crimei.

„Moartele acestor trei copii sunt cu adevărat îngrozitoare și tragice”, a declarat procurorul general din Los Angeles, George Gascon, într-o declarație. „În calitate de părinte și bunic, ofer cele mai profunde condoleanțe celor pe care îi iubesc”.

Temeri de escaladare a războiului – Belarus desfășoară forțe speciale la granița de sud cu Ucraina