Serres: Un alpinist – hoț a fost arestat

Serres: Un alpinist – hoț a fost arestat

Au urcat de pe balcoane – s-au rezolvat 8 jafuri și s-au găsit 21.000 de euro pradă.
S-a urcat ca o pisică cu ușurință pe balcoane și apoi, spargând ușile balconului, a scos bijuterii și bani din apartamentele din Serres. În urma anchetei coordonate de către Subdirecția de Securitate Serres , un cățărător-spărgător a fost arestat și au fost cercetate opt cazuri de spargeri de apartamente, care au avut loc în ultima lună la Serres cu prada de 21.000 de euro.

Mai exact, după cum a reieșit din anchetă, spărgătorul, puțin mai devreme decât în ​​momentul în care a fost depistat, se urcase pe un balcon al unui apartament de la etaj, de unde, după ce a spart ușa balconului, a scos din interior diverse bijuterii, cu un valoare totală de 15.000 de euro, potrivit declarației victimei. Bijuteriile furate au fost găsite în posesia sa și returnate proprietarului de drept.

Din cercetările ulterioare a reieșit că în ultima lună, în același mod, a spart încă șapte apartamente, de unde a scos bani și bijuterii, în valoare totală de 6.210 de euro, potrivit unui comunicat al victimelor.

În posesia persoanei arestate au fost găsite unelte de spargere, mănuși și o lamă metalică, care au fost confiscate. De asemenea, a fost confiscată o bicicletă pe care o folosea, cercetările polițiștilor continuă pentru a stabili orice implicare a celor de mai sus în infracțiuni similare.

Persoana arestată a fost dusă la Procurorul din Serres.

Vremea rea ​​în Creta: un videoclip șocant cu dronă arată devastarea din Sitia