Grecia ridică restricțiile Covid pentru zborurile internaționale și interne

Grecia ridică restricțiile Covid

Duminică, 1 mai 2022, Autoritatea Aviației Civile din Grecia (CAA) a anunțat că a ridicat restricțiile privind protecția împotriva COVID-19 pentru toți pasagerii de pe zborurile internaționale și interne.

Autoritatea Aviației Civile a declarat în comunicatul său că toate măsurile sanitare excepționale pentru prevenirea transmiterii Covid-19 au fost ridicate începând de duminică, 1 mai, pe zborurile străine și interne din Grecia.

Declarația a adăugat că pasagerii și angajații care pleacă sau sosesc cu zboruri străine și interne vor fi obligați să poarte doar o mască de protecție la bordul aeronavei în timpul zborului și în zonele aeroportului.

Aceasta înseamnă că pasagerii internaționali și naționali nu vor mai avea nevoie să prezinte vaccinare, s-au recuperat după Covid-Pass, UE DCC-Pass sau teste Covid negative înainte de îmbarcare.

Ridicarea măsurii vine în ziua, 1 mai 2022, în care grecilor vaccinați și nevaccinați li se permite să pătrundă în spațiile interioare ale restaurantelor, cafenelelor, barurilor și altor facilități de agrement, precum și în magazinele de vânzare cu amănuntul, fără a fi nevoie să prezinte vreun virus Covid. certificate sau teste rapide negative la intrări.

Omul atrage pisica cu pește, o aruncă în mare; Grecii cer pedeapsa lui (video)