De la Rhodos la Suburbia Engleză Povestea Emoționantă a unui Cățel Salvat de un Turist Britanic

Rezumatul stirilor

Macy Truscott și Micuțul Arlo O Poveste de Prietenie și Devotament

Rhodos Grecia – Într-o zi de la sfârșitul lunii aprilie Macy Truscott o turistă britanică aflată în vacanță pe insula Rhodos a întâlnit destinul sub forma unui mic cățel fără stăpân. Privindu-l în ochii lăcrimați Macy a știut imediat că trebuie să-l ia acasă. Așa a început o poveste de prietenie și devotament care avea să schimbe viețile amândurora.

Detalii stiri:

În timpul șederii sale în Rhodos Macy a avut grijă de micuțul cățel pe care l-a numit Arlo. Însă vacanța s-a terminat iar Macy a fost nevoită să se întoarcă în Anglia lăsându-l pe Arlo în urmă dar nu fără o promisiune să se întoarcă pentru a-l aduce acasă.

Pentru a face acest lucru posibil Macy a lansat o campanie de strângere de fonduri online reușind să adune aproape 1.000 de lire sterline. Determinarea și eforturile ei au dat roade în luna mai când reuniunea a devenit realitate. Arlo se bucură acum de o viață nouă și fericită într-o suburbie engleză.

Povestea lor nu s-a oprit aici. Inspirată de propria experiență Macy a ajutat o altă familie să adopte un cățel fără stăpân din Grecia dovedind că gesturile de bunătate pot avea un impact de durată.

Videoclipul emoționant al reuniunii dintre Macy și Arlo a devenit viral inspirând oameni din întreaga lume să se implice și să facă o diferență în viețile animalelor fără stăpân.

Urmărește videoclipul emoționant aici [videoclip]

@macytruscott.x

Update 🐶❤️

♬ original sound – macytruscott

@macytruscott.x

Replying to @xristakis of courseee ❤️

♬ original sound – Emmy🪩🎸🕶️

Aceasta este povestea unei călătorii de la inimă la inimă demonstrând că dragostea și compasiunea nu cunosc granițe.