Imigrare în Canada 2023 fără să cunoști limba fără un cont bancar și în doar 14 zile programul GSS este o oportunitate unic

Canada este întotdeauna martora unui aflux uriaș de oameni care doresc să înceapă o nouă viață în această țară uimitoare. Și cu controversatul program GSS care promite să faciliteze procesul de imigrare fără cerințe tradiționale, acest lucru stârnește curiozitatea multora.

Este cu adevărat posibil să emigrați în Canada în doar 14 zile și fără a fi nevoie să vă dovediți nivelul de limbă sau chiar un cont bancar? În acest articol, vom explora ce este cu adevărat acest program controversat și vom face lumină asupra a ceea ce oferă și dacă este într-adevăr o oportunitate de neratat sau doar promisiuni false.

Oportunitate neconvențională:
Susținătorii programului GSS spun că acesta a oferit o oportunitate neconvențională pentru oamenii care caută o oportunitate rapidă și ușoară de a emigra în Canada. Conform acestui program, solicitanții pot obține o viză pentru a intra în Canada în doar 14 zile, fără a fi necesar să treacă un test de limbă sau să furnizeze dovezi financiare.

Întrucât angajatorii doresc să atragă cei mai buni talente pentru a lucra în companiile lor și să îi ajute pe angajatori să găsească mai rapid acești lucrători cu înaltă calificare, guvernul canadian a introdus Strategia globală de competențe (GSS). Strategia se caracterizează prin timpi mai rapidi de procesare a cererilor, scutiri de permise de muncă și servicii îmbunătățite pentru clienți.

Imigrare în Canada 2023 fără să cunoști limba fără un cont bancar și în doar 14 zile programul GSS este o oportunitate unic

Ideea pare să fie foarte atractivă pentru mulți oameni care se luptă cu îndeplinirea cerințelor tradiționale de imigrare.

Prin linkul de înregistrare directă pentru imigrarea în Canada și linkul pentru găsirea de muncă în Canada

Cine poate aplica:
1 – Toate naționalitățile
2 – Băieți și fete
3 – Nu este nevoie să plătiți bani
4- Nu are nevoie de o invitație pentru a emigra în Canada

diferite căi:
Pentru cei interesați să imigreze în Canada, există diferite căi cunoscute pentru a oferi oportunități reale. Programele de imigrare economică și familială oferă oportunități unice pentru cei cu abilități specifice sau legături de familie. Deși poate dura mai mult de 14 zile, oferă procese sigure și transparente.

Link de înregistrare și link de găsire a unui loc de muncă

Share the news with your friends