Arestarea făptuitorului incendiilor de la Avlonas: detalii șocante dezvăluie detaliile crimei

Într-o evoluție foarte rapidă și incitantă, poliția a anunțat arestarea principalului suspect într-o serie de incendii devastatoare care au măturat zona Aflonas.

Persoana arestată are 45 de ani, fost avocat, iar polițiștii au reușit să identifice cel puțin trei incendii în care a fost implicat.

Poliția greacă, în deplină cooperare cu echipele de pompieri, participă la combaterea incendiilor, deoarece desfășoară sute de puncte de observare, interzice accesul în zonele muntoase și coordonează eforturile de evacuare și salvare. De asemenea, își intensifică patrulările în jurul clădirilor abandonate și zonelor avariate.

În acest context, forțele de poliție au desfășurat o operațiune comună în raioanele Parnitha și Avlona din Attica pentru a opri lanțul de incendii în creștere. Acest efort comun a dus la patru arestări până acum, inclusiv suspectul care a fost arestat astăzi.

În lumina cercetărilor prealabile, s-a constatat că inculpații au incendiat în mai multe zone din Avlonas, unde au fost identificate cel puțin trei incendii și se crede că în spatele lor. Un echipament a fost găsit în timpul percheziției în locuința cuiva.

Poliția rămâne angajată să ofere sprijin echipelor de pompieri în eforturile lor de a controla incendiile și de a salva zonele afectate, întrucât obiectivul principal rămâne protejarea vieților umane și conservarea proprietății publice și private.

Se așteaptă ca investigațiile să dezvăluie mai multe detalii șocante despre această crimă îngrozitoare.

Share the news with your friends