Copiii mici fac… narghilea – Doi minori în spital

Copiii mici fac… narghilea – Doi minori în spital

Larissa : Locurile care au narghilea în zonă, și în special pe strada principală a cartierului, își oferă de multă vreme serviciile atât clienților legali, cât și minorilor.

larissanet.gr scoate la lumină situații ciudate și ilegale care se întâmplă în fiecare zi, acum, în Nea Smyrni. Potrivit plângerilor părinților și rudelor, copiii au suferit episoade de leșin, după ce… au fumat narghilea, în cafenelele și în alte localuri care funcționează în zona raionului.

Mai exact, două cazuri, cel puțin de copii mici, de până la 14 ani, au fost transferate la spitalul din Larissa , după ce au fumat o narghilea cu un episod de leșin, în timp ce cel puțin alți patru copii au leșinat și ei după ce au folosit un narghilea, fără a fi transferat la spital.

Până acum, nu a existat o consecință mai gravă și neplăcută, în afară de spitalizarea lor de câteva zile cu probleme respiratorii, pentru acești copii, dar, nu știm ce se va întâmpla mâine, nici consecințele pe termen lung ale unor astfel de „acțiuni”. “.

Părinții supărați și familiile copiilor, din zona Nea Smyrni, vorbesc despre indecența cafenelelor și nu numai din zona lor, care permit fumatul de narghilea, cu 1,5 euro!, minorilor, în ciuda faptului condamnabil și ilegal al existența unor astfel de acte… Părinții și chiriașii zonei sunt îngrijorați de acest lucru și cer acțiuni în justiție, care să stopeze această situație particulară, în detrimentul sănătății copiilor lor, comentează larissanet.gr.

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 a lovit Creta