Cipru: conexiunea cu feribotul Cipru-Grecia revine astăzi.

Cipru: conexiunea cu feribotul Cipru-Grecia

La ora 12.00, feribotul de pasageri Scalero Holding Daleela pleacă din portul Limassol cu ​​destinația Pireu, care – după 21 de ani – va opera prima rută a conexiunii maritime de pasageri Cipru-Grecia. Acesta va fi precedat la ora 10 dimineața de un eveniment în portul Limassol, adresat de președintele Republicii Cipru Nikos Anastasiadis.
Nava sub pavilion cipriot a fost construită în 1991, este renovată și poate transporta 400 de pasageri și 100 de vehicule. Dispune de 38 de cabine de clasa I pentru 110 pasageri, 68 de cabine de clasa a doua pentru 180 de pasageri si 110 locuri de tip avion. De asemenea, are baruri, restaurante, cafenele, un loc de joacă și locuri de divertisment.

Subsecretarul de stat în subordinea președintelui Ciprului Kyriakos Kousios, ministrul adjunct al Turismului din Cipru Savvas Perdios, ministrul adjunct al Turismului al Greciei Sofia Zacharaki, membri ai Comisiei de transport a Parlamentului cipriot, jurnaliști, precum și Vassilis Kyfyros.

Patru călătorii dus-întors vor avea loc în iunie, 8 în iulie, 7 în august și 3 în septembrie. Ultima rută pentru anul 2022 va avea loc pe 16 septembrie de la Pireu la Limassol. Durata călătoriei este estimată la 30 de ore.

Cipru: conexiunea cu feribotul Cipru-Grecia revine astăzi.

Google sărbătorește Ziua Tatălui și poliția greacă publică o postare drăguță cu o poză