Călătorii de Paște se întorc la Atena: Întârzieri la taxe și autostrăzi

Călătorii de Paște se întorc la Atena

Șoferii care se întorc trebuie să aibă răbdare.

Întoarcerea celor care și-au petrecut sărbătorile de Paște în afara Atenei a început luni dimineață, după doi ani de restricții din cauza pandemiei, traficul crescând treptat în orele prânzului.

Mașinile din Atena-Corint se deplasează cu viteză redusă în curentul spre Atena și în special în taxele din Istm unde sunt multe opriri precum și în taxele din Elefsina.

Din contră, imaginea este mai bună în Atena-Lamia unde există o mică oprire la taxele din Afidnes.
De la 6 azi dimineață, până la 6 după-amiaza, în Attica s-au întors în total 75.444 de mașini. Mai exact, prin Atena-Corint au trecut 41.958 de mașini și 33.486 prin Atena-Lamia.

Potrivit informațiilor de la Poliția Rutieră, traficul și disconfortul șoferilor sunt de așteptat să ajungă la vârf în următoarele ore.
Se reamintește că astăzi între orele 12:00 și 22:00 este interzisă intrarea camioanelor cu greutatea maximă admisă mai mare de 3,5 tone, în timp ce marți (26/4) interdicția se va aplica de la ora 11:00 până la 23:00.

În sfârșit, Poliția Rutieră într-un comunicat arată că Banda de Urgență este destinată exclusiv deplasării vehiculelor de urgență pentru a face față situațiilor de urgență, incidente sau alte nevoi și face apel la șoferi să respecte indicațiile controlorilor de trafic.

Anunțul Poliției Rutiere în detaliu pentru întoarcerea excursioniștilor în Attica

Direcția Trafic Attica, astăzi luni 25 aprilie 2022 și mâine marți 26 aprilie 2022, a planificat și ia măsuri sporite pentru a returna în siguranță turiștii în Attica și a preveni accidentele de circulație.

În acest context, se reamintește interdicția de circulație a camioanelor de peste 3,5 tone, în curent cu intrarea în rețelele naționale de drumuri din Attica, astăzi 25 aprilie 2022 de la 12:00 la 22:00 și mâine marți 26 aprilie 2022 de la ora 11: 00 – 23:00.

Se reamintește că Banda de Urgență este destinată exclusiv deplasării vehiculelor de urgență pentru a face față situațiilor de urgență, incidente sau alte nevoi.

Șoferii sunt rugați să respecte instrucțiunile controlorilor de trafic.

Fostul CEO al companiei ruse de gaze, soția și fiica lui au fost găsite moarte în Spania