Coșmar: bunica în vârstă de 55 de ani s-a făcut că nu și-a văzut partenerul de 38 de ani abuzând sexual pe cei 3 nepoți ai săi

bunica în vârstă de 55 de ani s-a făcut

O femeie de 55 de ani acuzată că a închide ochii în timp ce partenerul ei de 38 de ani i-a abuzat sexual pe cei 3 nepoți ai săi
Un nou caz de abuz sexual asupra minorilor este șocant.

Părinții lor se plâng că partenerul în vârstă de 38 de ani a bunicii în vârstă de 55 de ani abuza sexual pe cei trei copii ai lor în timp ce ea avea grijă de ei , în timp ce, în același timp, cunoștea faptele sale bolnave.

Mai exact, potrivit reportajului emisiunii „Adevăruri cu Zina”, mama celor trei copii minori s-a plâns că marinarul în vârstă de 38 de ani a satisfăcut poftele nepoților minori ai partenerului său , în timp ce bunica lor știa ce se întâmplă , dar s-a întors. un „ochi orb””.

Totul a început în aprilie anul trecut la casa bunicii, în timp ce mama copiilor și soțul ei lucrau. Cei doi părinți , vorbind exclusiv în cadrul emisiunii, au dezvăluit cum au aflat despre groaza prin care trăiau copiii lor.

„Știam că se întâmplă ceva dintr-o mișcare pe care a făcut-o fiica mea când eram în față. El (partenerul bunicii) a apucat-o de mână și a spus „hai să mergem acasă”. Fiica mea nu a vrut să plece. S-a îndepărtat cu forta… Apoi am aflat ca o obliga sa se culce si ca mergeau impreuna la toaleta ”, a spus mama copiilor.

Mi-a cerut o fotografie a fiicei mele de pe telefonul mobil al mamei. Am crezut că este ea și am trimis-o. Când mi-a răspuns că fiica mea este frumoasă și ca o femeie adultă, am început să bănuiesc că s-a întâmplat ceva.
După cum a adăugat femeia, a fost informată de fiica ei în vârstă de unsprezece  ani că a făcut fapte similare cu frații ei mai mici, în timp ce bunica îi privea și râdea. ” Mama mea era peste drum și privea și râdea. O obligau pe copil să facă acte sexuale “, a adăugat el.

Examinarea criminalistică a relevat că toți cei trei copii, de 11, 10 și 4 ani, au fost victime ale abuzului sexual.

Viza de aur: dubla in Grecia de la 250.000 la 500.000 de euro