Bătrână a furat mâncare – Supermarketul a dat-o în judecată și nu a retras-o!

Bătrână a furat mâncare

O poveste tragică a văzut lumina zilei astăzi. O femeie în vârstă care, din cauza marilor probleme financiare cu care se confruntă, a fost nevoită să fure alimente în valoare de aproximativ 40 de euro dintr-un supermarket, care i-a intentat un proces.

Potrivit raportului OPEN, femeia în vârstă de 70 de ani a băgat sâmbăta trecută în geantă carne și brânză în valoare de 30-40 de euro.

Însă, bătrâna a fost remarcată de magazin și în ciuda îndemnurilor celorlalți clienți ai supermarketului de a nu lăsa femeia să meargă la mașină, responsabilul a fost neclintit și a spus „că comenzile pe care le are sunt foarte stricte în acest sens. caz”.

Până la urmă, polițiștii au adus-o pe bătrâna de 70 de ani, ea spunându-le polițiștilor că „din sărăcie am făcut toate astea”. După cum a spus ea, are o ipotecă și un împrumut foarte mare și că cu banii de pensie încearcă să ramburseze împrumutul ca să nu o ia acasă.
Potrivit raportului, polițiștii au fost emoționați de povestea bunicii, în timp ce au existat și clienți care s-au oferit să acopere suma, astfel încât dosarul să fie închis, iar bătrânul de 70 de ani să nu aibă consecințe juridice.

Cu toate acestea, compania a insistat să depună un proces. Vecinii femeii au mers la supermarket și au cerut retragerea procesului, dar compania a refuzat, spunând că „politica companiei este de a nu retrage astfel de procese”.
Una dintre vecinele bătrânei, vorbind la post, a spus că „bunica a luat împreună 3 pastile, încearcă să se sinucidă pentru că nu îi este rușine și îi este teamă că acest radio nu va ajunge la urechile copiilor”. El a adăugat că „Voi face tot ce pot pentru a înlătura cazul și că” nu voi trece niciodată prin acest lanț de supermarketuri”.

În incident este de așteptat să intervină și municipalitatea din Ilio, întrucât domnul Charalambopoulos, președintele consiliului municipal, a subliniat că vor depune eforturi pentru a cere lanțului să retragă procesul.