Litigiu: Autobuzul KTEL a ars complet – Pasagerii nu erau în pericol – Video

Autobuzul KTEL a ars complet

Un autobuz al intercityului KTEL Corfu care circula de la Atena la insula a fost complet ars.

Un autobuz de mare distanță al autobuzului Corfu care circula pe ruta de dimineață Atena – Corfu a fost cuprins de flăcări.

Autobuzul transporta 31 de pasageri și șoferul autobuzului. Incendiul a izbucnit în vehicul, când acesta a oprit câteva minute, într-o parcare, în apropiere de Menidi.
După cum a declarat pentru APE-MPE președintele Intercity KTEL Corfu, Tassos Tsimboulis, „toți pasagerii au avut noroc în nenorocirea lor pentru că incendiul nu s-a produs când vehiculul greu era în mișcare, acolo nu știm ce s-ar fi putut întâmpla” a spus el.

Potrivit domnului Tsimboulis, incendiul ar fi pornit de la motorul autobuzului, care în câteva minute a ars complet.

„Nu cunoaștem cauzele exacte ale incendiului și vom aștepta încheierea pompierilor. Cert este că temperaturile foarte ridicate care predomină au fost un factor nefavorabil pentru evoluția rapidă a incendiului.

La fața locului s-a deplasat imediat un mare echipaj de pompieri, în timp ce niciunul dintre pasagerii, care au fost îndepărtați rapid, nu era în pericol.

Pasagerii și șoferul autobuzului s-au urcat în scurt timp într-un autobuz al interurbanului KTEL ‘Arta pe care l-am asistat pentru transportul lor pe insulă, după intervenția domnului Tsimboulis.

„Toți pasagerii s-au împărțit cu șoferul autobuzului și nimeni nu a reacționat, în ciuda pierderii multor bagaje, deoarece odată cu „declanșarea” incendiului, ușile zonelor de depozitare ale vehiculului au fost încuiate automat”, a declarat domnul pentru APE. -MPE.Tsimpoulis.

Pasagerii și șoferul de autobuz sunt așteptați să sosească după-amiaza la KTEL Corfu.

Purple Jellyfish: O hartă a țărmurilor periculoase – Atena și Attica