A fost descoperită o benzinărie care făcea contrabandă cu combustibil

A fost descoperită o benzinărie

Direcția de Poliție Economică a amplasat o benzinărie în dimineața zilei de luni, 11 aprilie 2022, într-o zonă din Attica, care introducea combustibil de contrabandă în piață.

Benzinăria, potrivit polițiștilor, avea două rezervoare subterane ascunse cu combustibil de contrabandă, precum și un mecanism special de încălcare a sistemului de intrări și ieșiri, pentru a extrage combustibilul din acestea și a le vinde consumatorilor nebănuiți.

În cauză au fost arestate trei persoane (doi localnici și un străin) pentru, după caz, încălcări ale legilor Codului Vamal Național, Organizarea Pieței și Concurenței Petrolului, în timp ce la dosarul cauzei figurează și proprietarul benzinărie și proprietar de cisternă.

În special, în cadrul controlului, efectuat în comun cu Centrul de Coordonare a Operațiunilor de Luptă împotriva contrabandei cu produse supuse accizelor (SEK), s-a constatat că un autocisternă furniza combustibil de contrabandă printr-o duză specială care a fost ascunsă cu sârguință. în pământ, cele două tancuri subterane ilegale.

Totodată, în zona benzinăriei a fost găsită o telecomandă specială, prin care s-a realizat comutarea între rezervoarele legale și cele ilegale care alimentau pompele benzinăriei precum și un computer, care a fost conectat și monitorizat mișcarea combustibilului din cele două rezervoare subterane ascunse ilegale.

În total, au fost găsite și confiscate următoarele:

800 litri de benzină fără plumb cu octan 95,
120 euro,
telecomandă-buton și stick usb,
hard disk,
releu de automatizare dublu,
comutator pentru panou electronic (unic),
camion cisternă,
blocnotes și 3 telefoane mobile.
Asistența în audit a fost oferită de pașii Direcției pentru Controlul Transportului și Depozitării Combustibililor (DEDAK), Direcției Transport și Comunicații din Sectorul de Vest al Atenei, Direcției Calitate Politică și Metrologie a Ministerului Dezvoltării și Investițiilor și Direcția Investigații Criminologice a Sediului Poliției Elene.

Dobândă mare la creditele ipotecare