TRAINOSE: S-a deschis platforma pentru despăgubirile celor prinși de vremea rea ​​Elpis

TRAINOSE S-a deschis platforma

Platforma electronică de aplicație pentru primirea de sprijin financiar de urgență de la pasagerii, care au rămas blocați în trenurile 54, 55, 56, 57 și 885 pe 24 ianuarie 2022 din cauza vremii nefavorabile „Elpis” , este activată de astăzi, vineri, 25 februarie .

Potrivit unui anunt relevant al TRAINOSE , beneficiarii isi pot depune cererea prin formularul de la adresa de email trainose.gr de astazi vineri 25 februarie pana vineri 11 martie 2022.

Beneficiarii sunt rugati si dupa depunerea cererii sa urmareasca anunturile companiei pentru orice informatii suplimentare.
Potrivit TRAINOSE , pasagerii eligibili pot aplica pentru una dintre următoarele opțiuni:

a) emiterea de vouchere de călătorie cu valabilitate nelimitată, prin care este posibilă achiziționarea oricărui bilet sau card de călătorie al TRAINOSE, în valoare totală de 1.150 euro.

b) emiterea de tichete de călătorie cu valabilitate nelimitată, prin care se poate achiziționa orice bilet TRAINOSE sau card de călătorie, în valoare totală de 550 euro, precum și plata unei sume de 500 euro prin depozit bancar la bancă. cont indicat de solicitant.

c) plata unei sume de 1.000 euro printr-un depozit bancar în contul bancar indicat de solicitant.

Procesul de aplicare
TRAINOSE face apel la cetățeni să completeze corect toate informațiile solicitate, chiar și pe cele neobligatorii, deoarece acest lucru va grăbi procesul de evaluare a solicitărilor.

„Pentru a depune cererea cu succes este necesar să precizați numărul biletului cu care ați călătorit. În cazul nefurnizării acestor informații, cererea dumneavoastră nu va fi luată în considerare, cu excepția cazului în care ați făcut dovada biletului la una dintre casele de bilete TRAINOSE pentru compensarea biletului. În orice caz, nu putem garanta rezultatul solicitării dumneavoastră. TRAINOSE vă poate contacta în timpul evaluării cererii de clarificări și/sau informații suplimentare. Completarea și depunerea cererii sunt necesare pentru evaluarea cererii dumneavoastră”, precizează TRAINOSE.

Evaluarea cererii și satisfacția cererii:
Termenul limită de depunere a cererilor este până vineri 3.11.2022
Procesul de examinare a cererilor va începe în curând și TRAINOSE va informa pasagerii într-o perioadă rezonabilă de timp despre evoluția cererii lor. Pentru orice alte informații relevante ne puteți contacta la numerele de telefon: 2130121006, 2130121007 de luni până vineri de la 09:00 la 16:00, sau trimițând un email la adresa de email: claims@trainose.gr