Incidente violente pe timp de noapte la Universitatea Aristotel din Salonic și Școala Agricolă din Atena: Molotov și Gaze Lacrimogene Implicate

Evenimente violente în timpul nopții în afara Universității Aristotel din Salonic și a Școlii Agricole din Atena – Molotov și gaze lacrimogene implicite.

Individui cu capuce au declanșat incendii la mașini de construcții vehicule și coșuri de gunoi în ambele locații.
Incidentele au avut loc în timpul nopții atât la Universitatea Aristotel din Salonic, cât și la Școala Agricolă din Atena.

La puțin timp după ora 01:00, aproximativ 40 de persoane care participaseră la un concert la Școala Agricolă au ieșit pe Bulevardul Atena și au provocat tulburări.

Aceștia au incendiat containere de gunoi și au aruncat cu pietre în vehiculele care treceau. Forțele de intervenție MAT s-au deplasat rapid la fața locului, folosind intens substanțe chimice ceea ce a dus la oprirea traficului pe Bulevardul Atena din cauza incidentelor.

Ca rezultat al acestor evenimente, două autobuze și un autoturism au fost distruse în fața Școlii Agricole.

Incidente la Universitatea Aristotel din Salonic: cocktail-uri Molotov și daune la mașini.

La puțin timp după miezul nopții de sâmbătă, incidentele au avut loc în fața Universității Aristotel din Salonic. Persoane necunoscute au intrat în conflict cu forțele de poliție, aruncând cocktail-uri Molotov și alte obiecte.

Poliția a ripostat cu substanțe chimice, iar cocktail-urile Molotov au cauzat pagube semnificative vehiculelor parcate în zonă. O ambulanță a intervenit pentru a prelua o persoană cu probleme respiratorii.